Kerítésland – tartós és megbízható kerítés elemek

A Kerítésland megbízható kerítéseket kínál Önnek, tartós minőséggel, hogy tulajdona a legprofesszionálisabb védelmet élvezhesse az év minden szakában. Nem csupán egy rövidtávú megoldást biztosítunk, hanem prémium minőségű, teljes táblás kerítésrendszert, amely számos évig fogja védelmezni kertjét, ingatlanát vagy ipari területét, ráadásul esztétikus és letisztult megjelenéssel.

Sokan úgy gondolják, hogy ez a kerítés azért nem lehet annyira megfelelő egy családi ház vagy saját tulajdonú ingatlan esetében, mivel nagyon átlátszó, és bárki betekintést nyer rajta keresztül az ember privát szférájába. Ez azonban csak részigazság, és mint olyan, távol esik a valóságtól, ugyanis ezeket a kerítéseket UV-stabil, magas minőségű belátásgátló kerítés elemekkel áruljuk igény szerint, amelyek segítségével könnyűszerrel kialakítható a privát tér a kerítés túloldalán.

A kerítések több kategóriában és kivitelezésben is elérhetők különböző kerítés elemek használatával. Ilyenek például a 3D táblák, melyek a 4 vagy 5 mm-es huzalok összehegesztéséből és adott távolságokban elhelyezett háromszög alakú merevítésből állnak. A másik lehet a 2D tábla, melyben három huzal van összehegesztve kétféle huzalvastagságból.

Fontos, hogy a kerítést alkotó kerítés elemek ne rozsdázzanak! Ennek megfelelően a különböző kerítés elemek, mint például a zártszelvény oszlopok horganyzott vagy horganyzott és porfestett változatban is kaphatók a táblákat rögzítő rozsdamentes bilincsekkel együtt. Ennek köszönhetően a kerítés elemeknek kevésbé árt az idő vasfoga, és tartós minőséget biztosítanak, gondozásmentesen.

A különböző rendelések esetén egyedi ajánlatot küldünk a termék méretére, súlyára és terjedelmére való tekintettel. Keressen bátran minket!