Kis lakás nagy kincse is lehet az étkezőasztal

Egy kisebb lakásba költözve bizony okosan kell gazdálkodni a terekkel. Nem szeretnénk a túlzsúfoltság érzetét sem kelteni, de nem is akarunk emiatt kihagyni bútordarabokat, tehát sakkjátszma indul a berendezéssel.

Ha emellett még fontos az is, hogy pénztárcabarát módon jussunk hozzá a bútorokhoz, érdemes ellátogatni az outletbutor.hu oldalára, ahol számos kedvezményes termék közül válogathatunk. Amit mindenképp érdemes nagyobb odafigyeléssel kiválasztani, az az ágy, a nappali bútor és az étkezőasztal. Az étkezőasztal ezek között is azon bútorok egyike lesz, ami központi szerepet kap, főleg, ha néha napján barátokat és családtagokat is köszönthetünk kis hajlékunkban. Egy kis étkezőasztal is lehet a lakás egyik ékköve, lehet például egy üveges asztallappal luxust kölcsönözni az étkezőnek, és emelni a tér színvonalát.

Ilyen az outletbutor.hu oldalán a Flóra Plusz étkezőasztala, 160cm és akár 6 szék is kényelmesen elfér körülötte. Közepes méretének köszönhetően egy kisebb lakásban is betöltheti a neki járó teret, nem lesz annyira kicsi, hogy igazán kényelmesen csak két személy élvezhesse ki az étkezést, de nem is lesz annyira nagy, hogy elvegye a helyet. Akár négy fő kényelmes étkezése is elegendő rajta, ha kis családunkat szeretnénk a hétköznapok során jóllakatni étkezőasztalunk körül. Természetesen számos más variáció is létezik, itt most ötletadás volt a cél a kisebb terek előnyös és elegáns kihasználására.