Műanyag ablak narancssárga rolóval, reluxával

Ha a Daidalos Kft.-től rendelünk műanyag ajtókat, ablakokat, akkor gyors és pontos felmérésre számíthatunk, ami után precíz árajánlatot ad a cég.

Ha ismereteinket bővíteni szeretnénk a kínálattal kapcsolatban, akkor érdemes személyesen is ellátogatnunk a cég váci bemutatótermébe, vagy legalább gondosan tanulmányozni az online oldalakon közzétett információkat. Olyan bőséges a műanyag ablak választék, hogy biztosan találunk az igényeinknek és pénztárcánknak megfelelő változatot.

A Daidalos Kft. munkatársai készséggel megismertetik velünk az egyes termékek speciális tulajdonságait, útmutatást adnak az ingatlanunkhoz illő műanyag ablak típusának, méretének, meghatározásához, sőt, ha szeretnénk, eligazítanak a hozzájuk illő redőnyök, rolók, párkányok kiválasztásában is.

Kicsi koromban vidéken laktunk egy mecseki bányász faluban, igen szegényes körülmények között. Redőnye csak egy-két „gazdag” embernek volt a faluban, a többiek függönnyel vagy rolóval védekeztek a kíváncsi tekintetek és az esti hideg ellen.

A mi gyerekszobánk ablakán narancssárga roló volt, amin keresztül a reggeli fény csodálatos napfelkelte hangulatot árasztva zúdult a szobába. A gyerekkor gondtalansága mellett ez is hozzájárult ahhoz, hogy mindig jókedvűen keltünk, még akkor is, amikor iskolába kellett mennünk.

Ez a jó emlék annyira belém vésődött, hogy ha most cserélnék nyílászárókat, biztosan narancssárga rolót vagy reluxát rendelnék minden műanyag ablak mellé.