Cégalapítás lassan

A lassú cégalapításban leginkább azok az ügyfelek érdekeltek, akik költségérzékenyebbek, számít az erre kiadott pénz, és nem sürgős számukra maga a cégalapítás sem. Az ügyintézés menetét tekintve az időtényezőben és a díjmegfizetésben állnak fenn lényegesebb különbségek.

A lassú cégalapítás díja magától értetődően olcsóbb, mint a gyorsított eljárásé. Ugyanakkor itt is számolni lehet különböző speciális kedvezményekkel, melyeknek érdemes utánanézni a ceghmester.hu oldalán, ugyanis, ezek az ő cégalapítási szolgáltatásaik igénybevétele során állnak fenn.

Ez a folyamat lényegében azt jelenti, hogy az eljáró ügyvéd az egyszerűsített cégalapítás folyamatát annak függvényében tudja befejezni, ahogy sikerül aláírni a cégiratokat, valamint ezek cégbírósági beküldése is az aláírás napján történik. Adategyeztetésre ebben az eljárási módban is van lehetőség online, e-mail-en keresztül, nemcsak a gyorsított formában. Az ügyvéd előtti aláírás itt 3 munkanapon túl történik meg, az adatfelvételtől számítva.

A ceghmester.hu szolgáltatásait igénybe véve lehet számolni bejegyzési garanciával is, mely azt jelenti, hogy amennyiben az eljáró ügyvéd és/vagy a Céghmester hibájából nem történik meg a cégalapítási bejegyzés, úgy ennek teljes munkadíját visszatérítik a megbízó részére. Az ilyen részletkérdések miatt is érdemes átgondolni, milyen céget bízunk meg ennek a fontos mérföldkőnek számító folyamatnak az intézésével. Ugyanis az ügyintéző cég megkönnyítheti, gördülékennyé teheti, de lassíthatja és akadályozhatja is a folyamatot. Érdemes ezért megbízható és garanciális céget választani ehhez!