Kerti játszótér gyerekek számára

Miután több hónapig otthon tartózkodott a COVID-19 miatt, ennek hatásai érezhetőek továbbra is számos országban, és sokan biztosan kifogynak az ötletekből, hogy mit csináljanak otthon. Végül is nem lehet csak bújócskát játszani a kertben, vagy elővenni a „kézművesség” dobozt egy délutáni mókázáshoz.

Tehát itt a javaslatunk. Miért nem hoz létre saját kerti játszóteret?

A Játszótérland kollekciójából otthoni kerti játszótér eszközök széles választéka közül választhatunk. Mindezek elfogadható árúak – így nem kell aggódni a nyári üdülési költségvetés megszegése miatt -, és garantáltan elfoglalják a kicsiket szeptemberig.

Véleményem szerint minden kerti játszótér kötélhintát is kell tartalmazzon. Ez abszolút klasszikus. Valami, aminek a gyerekek és a felnőttek is örülhetnek. És ha más nem is, aranyos és játékos elemet ad hozzá a kerthez.

A hagyományos kötéllétra egy másik, hibátlan választás a kerti játszótér számára. Sokak számára ez csak néhány fa lépcsőnek és kötélnek tűnhet. De egy gyermek számára ez végtelen szórakozást kínálhat. Különböző méretek állnak rendelkezésre, amelyek mindegyike előre összeszerelt és telepítésre kész állapotban van többségében a különböző forgalmazók kínálatában. Vagy csatlakoztassa a létrát egy faághoz (és hagyja, hogy a fantáziája elszabaduljon …), vagy használja, hogy hozzáférést biztosítson egy új faházhoz vagy egy fából készült mászókához.

A drótkötél azoknak való, akiknek nagy kertjük van. De ha van hely, miért nem fokozza fel az izgalmat a kerti játszótéren?

A mászókövek fantasztikus kiegészítői minden otthoni játszótérnek. Minden gyerek szeret mászni. Ez a természetükben van. És nemcsak szórakoztató és adrenalin-aktivitású tevékenység, hanem jelentősen javíthatja az edzettségi szintet, valamint támogathatja tanulásukat és fejlődésüket.