SAJTÓKÖZLEMÉNY - Európai uniós forrásból korszerűsítik a Békés Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének épületét

список закрытых сайтов

купить кодеин Колпино

watch

see

купить Эйфоретик Новошахтинск

http://medilinkdiagnostics.com/enter/strop-kanatniy-4sk-10-t-6-m.html 2015. 11. 19.
Békés Megyei Kormányhivatal

SAJTÓKÖZLEMÉNY
Купить Мефедрон В Туле

рейс y71031 BEFEJEZŐDÖTT A BÉKÉS MEGYEI KORMÁNYHIVATAL CSALÁDTÁMOGATÁSI ÉS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI FŐOSZTÁLY REHABILITÁCIÓS ELLÁTÁSI ÉS SZAKÉRTŐI OSZTÁLY SZÉKHÁZÁNAK FELÚJÍTÁSA

Купить закладки шишки в Адыгейске A Békés Megyei Kormányhivatal Családtámogatási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztálya új székházban folytatja tevékenységét, így az ügyfelek egy helyen intézhetik a hatósági ügyeiket, és vehetnek részt a szakértői vizsgálatokon.

A teljes mértékben akadálymentesített épület Békéscsaba központjában helyezkedik el, tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető. A mozgássérült ügyfelek rendelkezésére áll egy új lift, valamint az irodaház udvarában és a Posta közben felfestett 2-2 parkolóhely is.

A közel nettó 150 millió forintból megújult épületbe új külső-belső nyílászárókat, fűtés-, víz- és csatornarendszert építettek be. Megtörtént a homlokzat festése, a tető felújítása és a burkolatok cseréje.

Az ügyféltérben két munkaállomást alakítottak ki, valamint ügyfélhívó segíti az eligazodást. Az ügyfélfogadó helyiség tágas, megfelelő számú ülőhely biztosított a várakozók számára.

Új eszközökkel is gazdagodott az osztály több mint nettó 17 millió forint értékben. Az Irodabútorok, a rendelők és a teakonyha bútorzata, valamint képességvizsgáló eszköz beszerzése is a projekt része volt.

A nettó 814 m2 alapterületen kialakításra került 1 tárgyaló, 6 rendelő, 2 váróterem, 1 képességvizsgáló, 16 iroda, teakonyhák, akadálymentes és normál vizesblokkok, irattárak és az ügyfélszolgálat.

A székház a Békéscsaba, Munkácsy M. u. 4. szám alatt található. A Munkácsy utcai bejárat felől történik a hatósági ügyfélfogadás és az ügyintézés, míg a Posta köz felől a szakértői szakterületet lehet megközelíteni.

A Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály a felújításnak köszönhetően jobb munkakörülmények között folytathatja tevékenységét, az osztály hatáskörébe tartozó valamennyi feladat egy helyre került, így az egymásra épülő munkafolyamatok jobban megszervezhetőek lettek, lehetőség nyílt az ügyvitel egységesítésére.

A „Komplex rehabilitációhoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtése” elnevezésű, TIOP 3.2.2-08/1-2008-0002-es azonosító számon nyilvántartott projektet a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, valamint a 18 érintett megyei kormányhivatal konzorciumban irányítja. A fejlesztések a „Széchenyi 2020” program keretében valósulnak meg.

Закладки лирика в Мелеузе 2015. február 18.

купить Хмурь Прокопьевск Békés Megyei Kormányhivatal

Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv

Sajtóközlemény

go site Európai uniós forrásból korszerűsítik a Békés Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének épületét

купить Эйфоретик Карпинск Megkezdődött a Békés megyei Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv békéscsabai épületének akadálymentesítése és korszerűsítése. A munkálatok 2015 nyarán fejeződnek be. A létesítmény átalakítását és működésének korszerűsítését az Európai Unió 221 millió forinttal támogatja. A fejlesztés a megváltozott munkaképességű személyek komplex rehabilitációjának infrastrukturális feltételein javító, közel 4 milliárd forintos program része.

A projekt keretében hét modern vizsgálóhelyiséget alakítanak ki a békéscsabai létesítményben. A felújított ingatlan a látás- és a hallássérült, az értelmi fogyatékossággal élő, valamint a mozgásukban korlátozott személyek számára egyaránt akadálymentes lesz. Az építkezés befejezését követően informatikai fejlesztésekre, új vizsgálóeszközök beszerzésére is sor kerül. A szolgáltatások színvonala az ügyfélkör speciális igényeihez igazodik majd.

Békéscsabán jelenleg a megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékkal élő emberek ellátásaival és támogatásával kapcsolatos ügyek különböző szakaszait a város két pontján intézik. A rehabilitációs szakigazgatási szervek döntenek első fokon többek között a megváltozott munkaképességű személyek ellátási jogosultságáról, valamint a közlekedőképesség akadályozottságának mértékéről is. A Munkácsy utcai létesítmény elkészültével az ügyintézés minden fázisa egy épületbe kerül.

Az európai uniós program keretében 17 megyeszékhelyen korszerűsítik a megyei rehabilitációs szakigazgatási szervek épületeit és felszereléseit. A beruházások értéke 40 millió és 390 millió forint között, helyszínenként változik.

A „Komplex rehabilitációhoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtése” elnevezésű projektet a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, valamint a 18 érintett megyei kormányhivatal konzorciumban irányítja. A tervezett fejlesztések a „Széchenyi 2020” program keretében valósulnak meg.

2015. 11. 19.

Békés Megyei Kormányhivatal

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A „Komplex rehabilitációhoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtése” elnevezésű, TIOP 3.2.2- 08/1-2008- 0002-es azonosító számon nyilvántartott projektet a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, valamint a 18 érintett megyei kormányhivatal konzorciumban irányítja. A fejlesztések a „Széchenyi 2020” program keretében valósulnak meg.

Földárverés

Nemzeti Földalapkezelő Szervezet logója